Vilkår & betingelser | Min Køkkenhave

Vilkår & betingelser

 • Fra fredag den 3. marts til og med torsdag den 30. marts eller så længe lager haves, udleveres der samlepotter til ”Min Køkkenhave” ved køb på over 100 kr i føtex og Bilka butikker.
 • Alle Bilka, A-Z og føtex butikker er inkluderet I kampagnen – føtex food convenience er undtaget denne kampagne – se her på siden, hvilke butikker der er undtaget og ikke har alle produkter.
 • Samlesættet sælges særskilt i butikkerne til 20 kr. og er ikke et krav for at deltage i kampagnen.
 • Dansk Supermarked Group kan ikke garantere, at alle frø kan samles. Der er lavet en ligelig fordeling af alle 24 sorter til alle butikker. Samlepotterne udleveres tilfældigt af personalet i butikken.
 • Kampagnen løber til og med torsdag den 30. marts eller så længe lager haves. Der tages forbehold for trykfejl, manglende levering samt udsolgte varer.
 • Dansk Supermarked Group forbeholder sig retten til at ændre vilkårene under kampagneperioden.

Konkurrencebetingelser for Facebook-konkurrence d. 3. april

I. Generelt

1. Disse konkurrencebetingelser gælder for konkurrencen, der afholdes i forbindelse med Dansk Supermarkeds ”Min Køkkenhave vol. 2” loyalitetskampagne (herefter kaldet "Konkurrencen") arrangeret af Dansk Supermarked med forretningssted på

Rosbjergvej 33

8220 Brabrand

Danmark

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR-nr.: 35954716

Dansk Supermarked A/S er ansvarlig for afholdelse af Konkurrencen.

 1. Formålet med Konkurrencen er at promovere de produkter, der sælges under Dansk Supermarkeds ”Min Køkkenhave vol. 2” kampagne. Konkurrencen løber fra den 3. april 2017 til og med den 6. april 2017 ("Konkurrenceperioden"). Der udloddes i alt 1 præmie i Konkurrencen. Se yderligere oplysninger om præmierne i afsnit VII af dette dokument.
 2. Deltagelse i Konkurrencen forudsætter, at deltageren svarer rigtigt på et spørgsmål på facebook-siden ”Min køkkenhave”. Betingelser for konkurrencen kan findes på www.plantvandsmag.dk.

II. Krav til deltagerne

 1. Kun personer med bopæl i DANMARK, og kun personer som er fyldt 18 år med undtagelse af de nedenfor nævnte personer, kan deltage i Konkurrencen.
 2. Følgende personer må ikke deltage: (a) ansatte i DS A/S og F. Salling A/S og deres familier og (b) enhver person, som på nogen måde er direkte eller indirekte involveret i organiseringen af denne Konkurrence.
 3. Ved deltagelse i Konkurrencen accepterer deltageren disse konkurrencebetingelser.

III. Betingelser for deltagelse

 1. For at deltage i Konkurrencen i konkurrenceperioden skal deltageren svare rigtigt på et spørgsmål på facebook-siden ”Min køkkenhave”.
 2. Det er kun muligt at deltage i perioden fra den 03.04.2017 kl. 17:00 til den 06.04.2017 kl. 12:00.
 3. Alle tilmeldinger, som er modtaget efter den 06.04.2017 kl. 12:00 er ugyldige og udelukkes fra Konkurrencen.
 4. Arrangøren forbeholder sig retten til at udelukke deltagere, der har tilmeldt sig mere end én gang, fra Konkurrencen.

VII. Præmier

 1. Konkurrencen har 1 præmier. 
 • Præmie: 1 x GrowCamp Basic 30 cm ramme 120x120 cm til en værdi af op til 1.795 kr.
 1. Præmien kan ikke overdrages eller ombyttes til kontanter eller andre ydelser.
 2. Præmien udløser ikke skattepligt for vinderen, idet gevinstafgiften betales af Dansk Supermarked A/S.

VIII. Udvælgelse af vindere

 1. Vinderne trækkes vilkårligt den 6. april når konkurrencen afsluttes, blandt dem der har svaret på spørgsmålet på facebook-siden. Vinderen vil få direkte besked på facebook den 6. april. Hvis ikke vinderen svarer inden for 2 uger derefter, fortabes retten til præmien, og der trækkes en ny vinder. Når vinderen har accepteret præmien ved at svare, skal denne indsende yderligere oplysninger om
 2. Der udtrækkes 1 vinder.

IX.  Persondata

 1. Navne- og adresseoplysninger og/eller andre personlige oplysninger, som Dansk Supermarked A/S indhenter i forbindelse med deltagelse i Kampagnen, indsamles og opbevares i Dansk Supermarked A/S’ database og behandles fortroligt i overensstemmelse med persondataloven og slettes, når konkurrencen er udløbet, og vinderne er fundet.

      X . Afsluttende bestemmelser

 1. Ingen dele af denne Konkurrence må videregives eller offentliggøres uden Arrangørens udtrykkelige skriftlige samtykke.

 2. Bilka og føtex forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at ændre eller tilbagekalde Konkurrencen, såfremt der opstår omstændigheder, der kræver dette uden at deltageren kan rejse nogen form for krav mod Bilka og føtex.

 3. Denne Konkurrence er underlagt dansk lovgivning. Enhver tvist, der måtte opstå i forbindelse med disse konkurrencebetingelser eller Konkurrencen, skal indbringes for Danmarks Domstole eller et relevant og kompetent klagenævn